Bacalaureat 2016, în siguranţă. Poliţiştii, în misiune la centrele de examen

Bacalaureat 2016, în siguranţă. Poliţiştii, în misiune la centrele de examen

Poliţia asigură ordinea publică în zona unităţilor de învăţământ FOTO Adevărul

Peste 60 de poliţişti din Călăraşi acţionează suplimentar pentru desfăşurarea în condiţii de linişte şi siguranţă a examenului naţional de bacalaureat.

Ştiri pe aceeaşi temă


Astfel, pe durata examenului, în judeţul Călăraşi, 66 de poliţişti vor acţiona, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren. Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 44 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, iar 22 sunt poliţişti de la rutieră.

Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. În acest sens, cele peste 17 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale poliţiştilor. De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.
 

Vă recomandăm şi:

Jandarmii, cu ochii pe bacalaureat. Militarii asigură ordinea publică la centrele de examen din judeţ

Bacalaureat 2016. 1.500 de elevi s-au înscris pentru a susţine examenul

Bacalaureat 2016, o poveste de succes. Adevărul şi SIVECO lansează un proiect educaţional performant dedicat pregătirii pentru examenul de BAC

Începe BAC-ul. Din promoţia 2016 peste 1.000 de absolvenţi din Olt nu s-au înscris să susţină examenul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările