Autovehiculele înmatriculate în alte state, verificate în trafic de poliţişti

Autovehiculele înmatriculate în alte state, verificate în trafic de poliţişti

Control în trafic FOTO IPJ Călăraşi

Aproximativ 40 de autovehicule înmatriculate în alte state au fost verificate de poliţiştii rutieri. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale, reţinute 4 permise de conducere şi retrase 21 de certificate de înmatriculare.

În perioada 24 – 25 iunie, poliţiştii Serviciului Rutier Călăraşi, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Române, au acţionat pe linia verificării modului în care proprietarii autoturismelor înmatriculate în alte state respectă legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice din România. Au fost verificate peste 80 de autovehicule, dintre care 36 înmatriculate în alte state.
 
În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 32 de sancţiuni contravenţionale, din care 9 au fost aplicate conducătorilor autovehiculelor înmatriculate în alte state. Au fost reţinute 4 permise de conducere, unul aparţinând unui conducător de autovehicul înmatriculat în alt stat.
 
De asemenea, poliţiştii rutieri au retras 21 de certificate de înmatriculare, 4 dintre acestea aparţinând conducătorilor autovehiculelor înmatriculate în alte state.
 
Pe aceeaşi temă:
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările