Autorităţile ridică toate garajele care ocupă ilegal domeniul public

Autorităţile ridică toate garajele care ocupă ilegal domeniul public

Primăria a inventariat toate grajele din oraş FOTO Facebook/Primăria Călăraşi

Primăria Municipiului Călăraşi a finalizat, prin Direcţia de Urbanism, inventarierea tuturor garajelor din oraş .În timpul acestui proces de inventariere, din anumite zone ale oraşului au fost ridicate garaje pentru amenajări de parcări de reşedinţă sau au fost ridicate/desfiinţate de către proprietarii care nu au vrut să încheie un acord de ocupare temporară.

 
 "Din estimările noastre, anul trecut existau fizic în municipiul Călăraşi aproximativ 1.000 de garaje, fiind înregistrate 163 de contracte de concesiune locuri şi 239 acorduri pentru ocuparea domeniului public. La acest moment mai există fizic 667 de garaje (inventariate de către Direcţia de Urbanism), fiind încheiate 109 contracte de concesiune şi 509 acord de ocupare temporară a domeniului public. De aceea se fac demersuri (notificări), în continuare, pentru intrare în legalitate sau ridicare a garajelor pentru care nu s-au încheiat acorduri de ocupare temporară. Reamintim faptul că procesul de amenajare a locurilor de parcare de reşedinţă va continua şi anul viitor, prin ridicarea de garaje”, au anunţat reprezentanţii Primăriei pe pagina de socilaizare a instituţiei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: