Autorităţile locale au strâns gunoiul depozitat ilegal în cartierul Obor. Ce mesaj au pentru locuitorii din zonă

Autorităţile locale au strâns gunoiul depozitat ilegal în cartierul Obor. Ce mesaj au pentru locuitorii din zonă

Autorităţile au curăţat zona de gunoaie FOTO Facebook/PMC

Unul dintre terenurile pe care locuitori ai municipiului Călăraşi îşi depozitează neconform deşeurile a fost din nou curăţat de către autorităţile locale. Este vorba despre un teren viran din cartierul obor. Măsura face parte din planul municipalităţii de limitare a răspândirii noului coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
"Ca urmare a perioadei de pandemie pe care o traversăm, am intensificat eforturile de lichidare a acestor gropi de gunoi neconforme. Avem nevoie, însă, şi de solidaritatea dumneavoastră. Cum puteţi ajuta? Aruncaţi deşeurile doar în locurile special amenajate şi anunţaţi-ne prin fotografii de existenţa unor deşeuri pe domeniul public sau privat! Vom lua imediat măsuri şi vom încerca să identificăm persoanele care le-au depozitat în acest felℹ️fotografiile se pot trimite prin mesaj privat pe pagina noastră de Facebook.
 
De asemenea, renunţaţi la practica de a vă transporta deşeurile pe locurile virane din cartiere mărginaşe, vă asigurăm că în această perioadă vom aplica dur măsurile de coerciţie. Mulţumim tuturor celor care au înţeles mesajele autorităţilor şi le-au respectat întocmai, în această perioadă. Sloganul ”Numai împreună putem să depăşim această criză” nu reprezintă doar cuvinte, ci reprezintă şansa noastră la un Călăraşi curat, cu oameni sănătoşi",au transmis reprezentanţii Primăriei pe pagina de socializare a instituţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările