Asfaltare cu probleme pe Bd. Cuza-Vodă. Ce măsuri iau autorităţile locale

Asfaltare cu probleme pe Bd. Cuza-Vodă. Ce măsuri iau autorităţile locale

Asfaltare cu probleme în oraş FOTO Facebook/PMC

Mai multe deficienţe constatate în teren, în urma modernizării străzilor Muşeţelului, Ştirbei Vodă şi Bd. Cuza Vodă au determinat autprităţile locale să ia măsuri. Primăria Municipiului a înştiinţat, miercuri, 14 noiembrie, prin adresa nr. 51469, antreprenorul Telpron Comex SRL cu privire la problemele descoperite în urma asfaltării.

 
Astfel, în urma verificărilor efectuate în teren, după execuţia îmbrăcăminţii din asfalt s-a constatat că pe unele zone există denivelări cu valori mai mari decât prevederile proiectului de execuţie. "Faţă de cele constatate, solicităm ca până la recepţia la terminarea lucrărilor să luaţi toate măsurile în vederea încadrării planeităţii îmbrăcăminţii asfaltice în prevederile proiectului. Totodată menţionăm faptul că, pe tronsonul bd. Cuza Vodă pe care s-a turnat asfalt săptămâna trecută sesizările cu privire la ”găurile” lăsate nu se justifică deoarece acolo se vor amenaja gurile de cămin prin aducerea lor la cotă", au anunţat reprezentanţii Primăriei pe pagina de socializare a instituţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: