Artişti renumiţi, pe scena festivalului „Flori de mai“. Antonia şi Alex Velea încing atmosfera pe malul Borcei

Artişti renumiţi, pe scena festivalului „Flori de mai“. Antonia şi Alex Velea încing atmosfera pe malul Borcei

Antonia şi Alex Velea vin la Călăraşi Foto:Adevărul

Artişti în vogă şi premii pe măsură. Festivalul naţional « Flori de mai », programat în perioada 21-24 mai şi ajuns la cea de-a XXVII-a ediţie, vrea să rupă gura târgului. Aşa că organizatorii s-au întrecut să aducă la Călăraşi unii dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică uşoară.


În fiecare seară, după secţiunile de concurs ale festivalului, vor susţine recitaluri interpreţi şi trupe consacrate ale industriei muzicale româneşti, atât în sala Barbu Ştirbei, cât şi în aer liber, pe platoul din faţa Consiliului Judeţean. Astfel, pe scena festivalului vor urca: Deepcentral, What’s Up, Keo şi Skizzo Skillz, Dorian Popa, Antonia, Alex Velea, Andreea Antonescu, Rucsy de la Blaxy Girls, Admiral C4C, Roxana Nemeş, Nicole Cherry, Amna, Cristina Spătar şi Francesco Napoli.

Intrarea la spectacol costă 5 lei. Concurenţii care doresc să participe la Festivalul „Flori de Mai” trebuie să se înscrie la Compania Artistică Mix Music, între orele 9.00 şi 17.00, prin transmiterea fişei de participare completă, la adresa de e-mail organizare1mixmusic@gmail.com . Data limită de transmitere a fişei de participare este 21 mai, ora 9.00.
 

Vă recomandăm şi:

Două zile de petrecere. Dorian Popa face show la Zilele comunei Dichiseni

Două zile de distracţie. Andreea Antonescu încinge atmosfera la Zilele comunei Dor Mărunt

Teatru pentru copii. Spectacolul ”Cartea junglei” revine la Călăraşi pe 8 mai

Teatru. Spectacolul în care Radu Beligan şi Maia Morgenstern apar pentru prima dată împreună pe scenă se joacă şi în Bărăgan

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările