Arată că îţi pasă! Călărăşenii, chemaţi să ajute la mutarea cărţilor în noul sediu al bibliotecii

Arată că îţi pasă! Călărăşenii, chemaţi să ajute la mutarea cărţilor în noul sediu al bibliotecii

Noul sediul al bibliotecii din Călăraşi FOTO Adevărul

Biblioteca Judeţeană „Alexandru Odobescu” din Călăraşi are nevoie, în zilele de 2 şi 3 septembrie, de mâini bărbăteşti, dispuse să ajute la cărarea fondului de carte. Arată că îţi pasă! Relaţii la numerele de telefon 0728/067.057, 0242/316.757 sau la sediul bibliotecii din municipiul Călăraşi, str. Bucureşti, nr. 102.

Cea mai modernă bibliotecă din Bărăgan, cu săli dotate cu aparatură de ultimă generaţie, lift panoramic, aer condiţionat şi supravegere video îşi va deschide porţile peste aproximativ 2 luni. La începutul lunii august, Consiliul Judeţean Călăraşi a recepţionat construcţia clădirii în care s-au investit peste 3 milioane de euro.Pentru micii cititori, dar şi pentru cei mai vârstnici au fost gândite spaţii generoase care să atragă cât mai mulţi călărăşeni spre taina ascunsă în lumea minunată a cărţilor. Această investiţie, o clădire în valoare de peste 12 milioane de lei, reprezintă un pas important pentru cultură. Mii de volume de carte vor fi mutate în noul sediu, motiv pentru care angajaţii insituţiei fac apel la călărăşeni să vină şi să dea o mână de ajutor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările