Aproximativ 40 de tone de mixtură, folosită la repararea străzilor în ultimele 3 luni

Aproximativ 40 de tone de mixtură, folosită la repararea străzilor în ultimele 3 luni

Angajaţii Primăriei repară carosabilul degradat FOTO Facebook/PMC

Încă din luna decembrie 2018, echipele Serviciului Pavaje Spaţii Verzi au intervenit pentru plombări la gropile apărute în carosabil din cauza diferenţelor de temperatură şi a îmbătrânirii asfaltului.

 Reparaţiile asfaltice, a anunţat Primăria Călăraşi, se realizează cu mixtură stocabilă (rece), în special pe calea de rulare a principalelor străzi astfel încât acestea sa fie funcţionale. S-au folosit, până în prezent, circa 40 de tone de această mixtură stocabilă.
Reparaţiile asfaltice la cald se fac numai la temperaturi de peste 15 grade Celsius la sol, în prezent lucrându-se la verificarea şi repararea staţiei de mixturi asfaltice a SPPSV. Se preconizează ca în jurul datei de 10 martie să fie făcute primele probe la staţie. Dacă temperaturile vor urca peste 15 grade Celsius, va fi demarată după 10 martie o campanie de plombări asfaltice, prioritate având străzile principale.
A fost stabilit, totodată, şi un program de asfaltare cu turnare de covor asfaltic ce cuprinde 24 de străzi. Acesta va începe după repararea principalelor străzi, se arată pe pagina de socializare a Primăriei Municipiului Călăraşi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: