Aproximativ 230 de autoturisme, adevărate bombe pe roţi, depistate în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Controale în 6 judeţe ale specialiştilor RAR FOTO RAR
Controale în 6 judeţe ale specialiştilor RAR FOTO RAR

Registrul Auto Român a suplimentat numărul echipajelor de Control Tehnic în Trafic care au acţionat în mai multe judeţe, printre care şi Călăraşi la începutul acestei spotămâni, cu scopul de a identifica autovehiculele care, prin deficienţele tehnice pe care le au, ar putea pune în pericol siguranţa traficului.

Zilele trecute, în timpul controalelor efectuate împreună cu poliţiştii rutieri, au fost verificate în trafic 417 autovehicule. Dintre acestea, 229 prezentau deficienţe majore şi/sau periculoase, iar 57 autovehicule au fost încadrate în categoria “pericol iminent de accident”. În plus, 12,56% prezentau neconformităţi în ceea ce priveşte emisiile poluante, iar 24 aveau ITP expirată sau anulată.

“Pentru Registrul Auto Român a fost şi rămâne o prioritate menţinerea stării tehnice corespunzătoare a autovehiculelor, motiv pentru care vă recomandăm să nu ignoraţi eventualele defecţiuni ale acestora şi să vă adresaţi unui service autorizat pentru a vă păstra autovehiculul în parametri de siguranţă. 

Vă reamintim că talonul reţinut în trafic de poliţiştii rutieri poate fi redobândit în urma unei reinspectări tehnice care va certifica remedierea defecţiunilor constatate anterior. Demersul este posibil la orice reprezentanţă a Registrului Auto Român”, au transmis reprezentanţii RAR.

Vă mai recomandăm şi:

Prognoza meteo: Când ajunge în România ciclonul care face prăpăd. Avertisment de la meteorologi, ce ne aşteaptă

Începe etapa a III-a programului Rabla pentru electrocasnice. Ce vouchere se pot genera de astăzi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite