Aproximativ 2 tone de tutun şi două instalaţii artizanale, confiscate de poliţişti de la reţeaua care vindea ţigări

Aproximativ 2 tone de tutun şi două instalaţii artizanale, confiscate de poliţişti de la reţeaua care vindea ţigări

Poliţia a confiscat 1,9 tone de tutun FOTO Poliţia Română

Poliţiştii din Călăraşi au ridicat peste 1.900 kilograme de tutun şi două instalaţii artizanale, în urma celor  30 de percheziţii efectuate în judeţele Călăraşi, Ilfov, Constanţa, Tulcea, Ialomiţa şi în municipiul Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Pe 7 martie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au efectuat 30 percheziţii domiciliare în judeţele Călăraşi, Ilfov, Constanţa, Tulcea, Ialomiţa şi în municipiul Bucureşti.
 
Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal autorizat.
 
În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 1.920 de kilograme de tutun, două instalaţii artizanale şi a fost indisponibilizată o autoutilitară cu care se transporta tutun. De asemenea, au fost ridicaţi şi 17.845 de lei, reprezentând contravaloarea coletelor poştale livrate. Au fost puse în aplicare 9 mandate de aducere, iar în urma administrării probatoriului, un bărbat a fost reţinut, urmând a fi prezentat magistraţilor în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările