Aproximativ 1.000 de tone de material antiderapant şi 48 de autoutilaje, gata de lupta cu nămeţii în Bărăgan

Aproximativ 1.000 de tone de material antiderapant şi 48 de autoutilaje, gata de lupta cu nămeţii în Bărăgan

Utilajele sunt gata să facă faţă iernii FOTO Adevărul

Autorităţile judeţene sunt pregătite să intervină în aceastăî iarnă cu 48 de utilaje de deszăpezire. Pe stoc se găsesc ţi 1.000 de tone de material antiderapant.

 
Directorul societăţii Drumuri şi Poduri SA Călăraşi, Cristian Niţu a declarat că toate utilajele sunt gata de lupta cu nămeţii şi acest sezon şi speră să nu avem evenimente deosebite la nivelul judeţului.  “Avem un număr de 48 de autoutilaje din care 29 sunt proprii. Vom lucra cu  7 freze performante, wole, buldoexcavatoare închiriate care vor interveni acolo unde va fi necesar. Am creat deja un stoc de peste 1.000 de tone de material antiderapant, urmează să-l transportăm la Budeşti, Fundulea şi Luica, în zonele critice. La Mănăstirea s-a construit un depozit special ca să ferim de intemperii materialul antiderapant şi să nu-l mai folosim în stare umedă. Sper să nu avem totuşi evenimente deosebite” a explicat Cristian Niţu, directorul SC Drumuri şi Poduri SA.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: