APIA a încheiat controlul pe teren pentru cererile unice de plată. 198 de dosare selectate au fost verificate

APIA a încheiat controlul pe teren pentru cererile unice de plată. 198 de dosare selectate au fost verificate

APIA a finalizat verificările în teren FOTO Adevărul

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), Centrul Judeţean Călăraşi a anunţat încheierea controlului la faţa locului pentru cererile unice de plată, Campania 2018.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
APIA Călăraşi a încheiat controlul la faţa locului pentru cererile unice de plată eşantionate la controlul pe teren – Campania 2018. Astfel, în perioada 9 iulie – 8 august 2018, A.P.I.A. Călăraşi a efectuat controlul la faţa locului pentru cererile unice. Eşantionul de control conţine 198 dosare selectate pentru verificarea cuprinzând un număr de 2.345 parcele pentru o suprafaţă de 32.813 ha. 
 
Scopul verificărilor la faţa locului este acela de a controla condiţiile în care se acordă ajutorul în conformitate cu art. 37 al Regulamentului (UE) nr. 809/2014 de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (UE) nr.1306/2013 al Parlamentului European şi al Consiliului în ceea ce priveşte sistemul integrat de administrare măsurile de dezvoltare rurală şi ecocondiţionalitatea.
 
Pe scurt, aceasta înseamnă verificarea fiecărei parcele declarate: eligibilitate, localizare, suprafaţă şi aspecte privind utilizarea/acoperirea terenului. A.P.I.A. Călăraşi a mobilizat întreg personalul implicat în activitatea de control pe teren care şi-a desfăşurat activitatea şi prin prelungirea programului normal de lucru.
citeste totul despre: