Antrenorul Dunării, Dan Alexa, suspendat două etape de Comisia de Disciplină

Antrenorul Dunării, Dan Alexa, suspendat două etape de Comisia de Disciplină

Dan Alexa(foto dreapta), suspendat pentru două jocuri FOTO Facebook/CJC

Comisia de Disciplină a FRF a decis, miercuri, sancţionarea antrenorului echipei Dunărea Călăraşi, Dan Alexa, cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 6.000 de lei, anunţă LPF. Clubul Dunărea Călăraşi a fost sancţionat cu o penalitate sportivă de 5.000 de lei, scrie news.ro.

 
“AFC Dunărea 2005 Calaraşi vs. FC FCSB – eliminare – În baza art. 53 se sancţionează dl. Alexa Dan, antrenor AFC Dunărea 2005 Calaraşi, cu suspendare pentru 2 jocuri şi o penalitate sportivă de 360 lei; În baza art. 65.a din RD se sancţionează dl. Alexa Dan cu suspendare pentru 2 jocuri şi o penalitate sportivă de 6.000 lei; În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD se va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv 2 jocuri suspendare şi o penalitate sportivă de 6.000 lei; În baza art. 83.17 din RD, cu aplicarea art. 12, 14 si 15 bis se sancţioneaza clubul AFC Dunărea 2005 Calaraşi cu “Avertisment” şi o penalitate sportiva de 5.000 lei”, se arată în comunicatul comisiei.
 
În cadrul aceleiaşi şedinţe, membrii comisiei au decis sancţionarea clubului FC Voluntari cu o penalitate sportivă de 1.000 de lei, pentru incidente la meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: