Angajatori sancţionaţi de inspectorii ITM cu amenzi de peste 3.000 de lei

Angajatori sancţionaţi de inspectorii ITM cu amenzi de peste 3.000 de lei

Mai multe firme, controlate de insăectorii ITM FOTO Adevărul

Zeci de angajatori din Călăraşi au fost verificaţi de inspectorii ITM, săptămâna trecută. Autorităţile au efectuat controale în următoarele domenii de activitate: agricultură, transport rutier, comerţ, confecţii textile, sănătate, transport mărfuri, restaurante. Pentru neregulile găsite au fost sancţionaţi 14 angajatori şi au fost aplicate amenzi în valoare de 3.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Conform ITM Călăraşi, inspectorii din cadrul Compartimentului Relaţii de Muncă au verificat 22 de angajatori, dintre aceştia doi fiind sancţionaţi. Au fost aplicate amenzi în valoare de 3.000 de lei şi au fost dispuse 31 de măsuri cu termene precise de rezolvare. Inspectorii din cadrul Compartimentului Securitate şi Sănătate în Muncă au efectuat 13 controale, în urma cărora 12  angajatori au fost sancţionaţi. De asemenea, au fost aplicate 22 de avertismente şi 22 de măsuri cu termene precise de rezolvare, pentru remedierea deficienţelor.
 
Vă recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările