Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 2.200 de euro brut/lună în Germania

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 2.200 de euro brut/lună în Germania

Se caută personal pentru domeniul hotelier Foto:Arhivă Adevărul

Persoanele calificate în domeniul hotelier – gastronomic care doresc să lucreze în Germania au la dispoziţie 77 de posturi.
EURES România dispune de 77 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selecţie la Braşov în luna februarie 2015.
Compania germană Europa Park, McDonald’s şi Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: bucătar (20 de posturi), ospătar (25 de posturi), personal în industria gastronomiei de sistem (20 posturi), ajutor bucătar (6 posturi) şi cameristă/roomboy (6 posturi).
Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi personal în industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesionala încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană (nivel  B1/B2), precum şi cunoştinte bune de limba engleza (nivel B1). Pentru posturile de ajutor bucătar si cameristă/roomboy, angajatorii germani solicită persoane care au cunoştinţe de limba germană, nivel A2 – B1, precum şi experienţă  în domeniu.
 

Slujbă pentru 9 luni

Angajarea se face pe o perioadă de 9 luni, cu posibilitate de prelungire, începând cu luna martie 2015. Salariul oferit este de 1.500 – 2.200 euro brut/lună pentru lucrătorii calificaţi (bucătar, ospătar) şi de 1.300 – 1.600 euro brut/lună pentru personalul necalificat(ajutor bucătar, cameristă/roomboy, personal în industria gastronomiei de sistem).
Programul de lucru este cu normă întreagă, iar cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Cui trebuie să vă adresaţi

Persoanele cu domiciliul in judeţul Călăraşi, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călăraşi, strada 13 Decembrie nr.12, telefon 0242315798, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:
-    cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă);
-    copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);
-    C.V model  Europass (cu fotografie) în  limba germană (Lebenslauf);
-    cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
-    adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.
 

Vă recomandăm şi:

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 11 euro pe oră în Germania

6,66%, rata şomajului în judeţul Călăraşi. 7.248 de persoane caută un loc de muncă

Unde vă puteţi angaja în această săptămână. Cele mai multe locuri vacante sunt în confecţii

S-a deschis sezonul angajărilor. Agricultura şi construcţiile, mană cerească pentru şomeri

Bursă cu ghinion. Mai puţin de jumătate din şomerii care au sperat la o slujbă, angajaţi

Portalul EURES, din nou activ. Cum află un şomer ce locuri de muncă sunt disponibile în străinătate

Angajări în Ungaria prin reţeaua EURES Cum poţi să câştigi 1.100 de euro pe lună

Ce beneficii au firmele care angajează şomeri. În Călăraşi, 8.800 de persoane caută o slujbă

Cum să-ţi găseşti mai uşor o slujbă. Cursurile de formare profesională, un avantaj pe piaţa muncii

Cum poţi să câştigi 1.300 de euro pe lună. Finlandezii caută personal pentru curăţenie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările