Anchetă internă la Spitalul Judeţean, după ce un pacient a fost filmat tărându-se pe trotuar sub ochii unui brancardier

Anchetă internă la Spitalul Judeţean, după ce un pacient a fost filmat tărându-se pe trotuar sub ochii unui brancardier

Bărbatul, în genunchi în faţa brancardierului FOTO Captură Cancan

Scandal la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi, după ce un pacient a fost filmat de un amator în faţa instituţiei tărându-se sub ochii unui brancardier care pare să-l fi abandonat în stradă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Luni seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi a fost demarată o anchetă internă după ce pe o reţea de socializare au apărut imagini surprinse de un amator în care apare un pacient ce pare a fi abandonat de un brancardier în faţa unităţii medicale. Deşi omul se deplasează cu greu, practic se târăşte pe trotuat, angajatul unitpţii medicale se întoarce cu spatele şi pleacă nepăsător.
 
Reprezentanţii unităţii medicale au explicat că bărbatul a venit la spital în stare de ebrietate şi a agresat medicii şi asistentele. "În legătură cu filmuleţul apărut, în această după amiază, în mediul virtual vă anunţăm că a fost declanşată o anchetă la nivelul spitalului judeţean Călăraşi. În cazul în care concluziile anchetei vor duce către existenţa unui comportament defectuos al angajatului spitalului (ceea ce ar reieşi din filmarea din spaţiul virtual), vă asigurăm că nu vom tolera astfel de comportamente, iar sancţiunile vor fi drastice. Încurajăm călărăşenii să sesizeze şi alte situaţii de acest gen, pentru că nu vrem să lăsăm ca imaginea instituţiei să fie afectată de cazuri punctual", a anunţat Consiliul Judeţean
 
La  scurt timp, reprezentanţii Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean, dr. Carmen Sterea si dr. Viorica Gheorghita, au declarat că persoana filmată în faţa unităţii spitaliceşti era sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a dorit să coopereze cu personalul medical, şi-a smuls branula şi a adresat injurii la adresa medicilor. Persoana din filmuleţ este din judetul Ialomita şi nu suferă de vreo boală care să-i afecteze funcţiile locomotorii, au mai precizat medicii.
citeste totul despre: