Amenzi în valoare de peste 530.000 de lei, aplicate de poliţişti în ultimele 7 zile

Amenzi în valoare de peste 530.000 de lei, aplicate de poliţişti în ultimele 7 zile

Poliţia a aplicat sancţiuni şi în trafic FOTO Adevărul

Poliţiştii au intervenit la peste 230 de sesizări ale cetăţenilor săptămâna trecută, majoritatea primite prin serviciul 112, şi au reţinut permisele de conducere în cazul a 58 de şoferi care au pus în pericol siguranţa traficului rutier.

 
În săptămâna 18 - 23 iunie a.c., peste 400 de poliţişti au acţionat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul judeţului Călăraşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 11 acţiuni şi s-a intervenit la 234 de evenimente, dintre care 223 au fost sesizate prin 112.
 
Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 57 de infracţiuni, 8 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive.
 
Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 591 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 530.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de peste 1.600 de lei. Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 11 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 58 de permise de conducere şi retrase 17 certificate de înmatriculare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: