Amenzi în valoare de peste 150.000 de lei, aplicate de poliţişti în ultimele 7 zile

Amenzi în valoare de peste 150.000 de lei, aplicate de poliţişti în ultimele 7 zile

Poliţia a aplicat peste 500 de sancţiuni FOTO Adevărul

Acţiunile pentru siguranţa comunităţii din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 18 persoane, precum şi dispunerea a 9 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 28 de conducători auto au rămas fără permis.

Ştiri pe aceeaşi temă

   
În săptămâna 14 – 20 ianuarie, peste 400 de poliţişti au acţionat la nivelul judeţului Călăraşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 10 acţiuni şi s-a intervenit la 180 de evenimente, dintre care 168 au fost sesizate prin 112.
 
Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 62 de infracţiuni, 18 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 9 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 584 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 150.000 de lei.
 
Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 16 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 28 de permise de conducere şi retrase 15 certificate de înmatriculare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: