Amenzi de peste 430.000 de lei, aplicate de poliţişti în ultima săptămână

Amenzi de peste 430.000 de lei, aplicate de poliţişti în ultima săptămână

Razii şi în trafic FOTO Adevărul

Acţiunile pentru siguranţa comunităţii din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 14 persoane, precum şi dispunerea a 10 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 43 de conducători auto au rămas fără permis.

 
În săptămâna 06 – 12 ianuarie, peste 400 de poliţişti au acţionat, la nivelul judeţului Călăraşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 8 acţiuni şi s-a intervenit la 297 de evenimente, dintre care 289 au fost sesizate prin 112.
 
Conform IPJ Călăraşi, ca urmare a activităţilor, au fost constatate 61 de infracţiuni, 14 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 10 măsuri preventive.
 
Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 612 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 436.000 de lei. Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 14 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 43 permise de conducere şi retrase 15 certificate de înmatriculare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: