Alertă de vreme rea: Ploi torenţiale, vijelii şi grindină în toate regiunile

Alertă de vreme rea: Ploi torenţiale, vijelii şi grindină în toate regiunile

Vreme rea în toată ţara FOTO Adevărul

Vremea rea pune stăpânire pe toată ţara. Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM) a emis o alertă de ploi torenţiale, vijelii şi căderi de grindină.

Informarea meteorologică este valabilă în intervalalul 27 aprilie, ora 12.00 – 28 aprilie, ora 18.00, pentru toate regiunile.
 
"În intervalul menţionat, în cea mai mare parte a ţării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi pe suprafeţe mici căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15...25 l/mp. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în după-amiaza zilei de sâmbătă (27 aprilie) şi pe parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică (27/28 aprilie) în jumătatea de vest a ţării şi pe arii mai restrânse în celelalte regiuni, iar duminică (28 aprilie), local, cu precădere la deal şi la munte, precum şi în regiunile nordice, nord-estice şi centrale", anunţat ANM.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: