Alertă meteo: Cod galben de ninsori în Bărăgan până miercuri, 25 martie

Alertă meteo: Cod galben de ninsori în Bărăgan până miercuri, 25 martie

Iarna se întoarce FOTO Mediafax

Vremea rea se prelungeşte mână miercuri, 25 martie. Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM), a emis avertizări cod galben şi portocaliu pentru mai multe judeţe. În Bărăgan se va forma polei şi este aşteptat strat consistent de zăpadă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
Confirm ANM, de duminică noapte şi până miercuri, 25 martie, în Dobrogea şi în jumătatea estică a Munteniei vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 55...75 km/h. Temporar se vor semnala precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, cu depunere de strat de zăpadă, dar trecător şi ploaie, favorizând formarea poleiului. În intervalul menţionat, în Oltenia, vestul Munteniei, sudul Banatului şi Carpaţii Meridionali, temporar va ninge abundent (30 – 50 l/mp), iar stratul de zăpadă va fi consistent. Vântul va prezenta intensificări cu viteze de 40...55 km/h, iar în Carpaţii Meridionali, în judeţele Olt şi Teleorman, precum şi în sudul judeţelor Vâlcea şi Argeş, rafalele vor atinge 60...70 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea semnificativă a vizibilităţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: