Alegeri prezidenţiale 2019. Lista secţiilor de votare din municipiul Călăraşi

Alegeri prezidenţiale 2019. Lista secţiilor de votare din municipiul Călăraşi

Românii votează în noiembrie pentru alegerea preşedintelui FOTO Adevărul

Zilele votării pentru prezidenţiale sunt, pentru alegătorii care votează pe teritoriul ţării, 10 noiembrie (primul tur de scrutin) şi 24 noiembrie (al doilea tur). Primăria Călăraşi a publicat listele cu secţiile de votare din municipiul Călăraşi.

 
La Călăraşi a fost publicat lista cu adresele secţiilor de votare. În ziua votării, înainte de începerea votului, preşedintele biroului electoral al secţiei de votare, în prezenţa celorlalţi membri, verifică urnele, listele electorale, buletinele de vot şi ştampilele. De asemenea, aceştia aplică ştampilele de control pe ultima pagină a fiecărui buletin de vot apoi închid şi sigilează urnele.
 
Alegătorii care votează pe teritoriul ţării şi care la ora 21.00 (când se încheie votarea) se află la sediul secţiei de votare sau se află la rând în afara secţiei de vot, pot să îşi exercite dreptul de vot până la cel mult ora 23.59.
În cazul în care niciunul dintre candidaţi nu întruneşte 50% + 1 din voturi în primul tur al alegerilor prezidenţiale 2019, un al doilea tur de scrutin va avea loc în 24 noiembrie 2019

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: