Alegeri locale 2016. Victor Ponta, la susţinerea candidaţilor PSD: " Aştept veşti bune în seara zilei de 5 iunie!"

Alegeri locale 2016. Victor Ponta, la susţinerea candidaţilor PSD:

Fostul premier al României, Victor Ponta, la Călăraşi FOTO Adevărul

Candidaţii PSD la alegerile locale 2016 sunt susţinuţi miercuri, 1 iunie, de fostul premier al României. Victor Ponta vine la Călăraşi, unde va avea o întâlnire cu liderii Organizaţiei Judeţene, dar se va întâlni şi cu alegătorii.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Acesta a anunţat că vine în vizită pe malul Borcei pentru a susţine candidaturile la Consiliul Judeţean, Primării de localităţi şi Consilii locale. Începând cu ora 14.30, Victor Ponta s-a aflat la sediul partidului, apoi a participat alături de echipa PSD la un marş electoral pe străzile oraşului pentru a discuta cu cetăţenii municipiului. La fel ca şi Liviu Dragnea, prezent la Călăraşi, pe 18 mai, şi Ponta şi-a arătat încrederea în candidaţii din Bărăgan: “Eu cred în echipa de la Călăraşi, cred în Dan Cristodor şi în Marius Dulce. Aştept veşti bune în seara zilei de 5 iunie!

Lansare cu Liviu Dragnea pe 18 mai

Prezent la Călăraşi, pe 18 mai, pentru a lansa candidaţii pentru alegerile locale 2016, Liviu Dragnea, preşedintele PSD a spus că nu are emoţii în privinţa bătăliei electorale din 5 iunie. Liderul PSD a afirmat că la Călăraşi partidul are o echipă foarte puternică, care are mari şanse să câştige atât Primăria Municipiului cât şi conducerea Consiliului Judeţean.

În prezenţa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, a preşedintelui OFSD, Viorica Dăncilă şi a peste 600 de oameni veniţi din toate localităţile judeţului, social democraţii din Călăraşi şi-au lansat candidaţii pentru alegerile locale din data de 5 iunie. "Sunt sigur că la Călăraşi vom câştiga, am mare încredere în oamenii de aici, în Dan Cristodor şi în Marius Dulce. Este pentru prima dată când simt la Călăraşi o echipă unită, puternică şi determinată", a spus Liviu Dragnea.
 

Vă recomandăm şi:

Ponta, către partid: Îmi pare rău că v-am dezamăgit când mi-am dat demisia. Iohannis s-a folosit de moartea unor oameni. Va plăti

Dragnea, replici pentru Ponta şi Tăriceanu legate de moţiunea de cenzură: „Responsabilitatea politică şi răspunderea pentru PSD sunt la mine“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările