Aglomeraţie pe tronsonul Pantelimon-A2- Centura Capitalei. Ce sunt sfătuiţi şoferii

Aglomeraţie pe tronsonul Pantelimon-A2- Centura Capitalei. Ce sunt sfătuiţi şoferii

Aglomeraţie la intrarea în Bucureşti FOTO Arhivă Adevărul

Traficul pe Autostrada Soarelui se desfăşoară normal, la întoarcerea din minivacanţa de 1 Mai, probleme fiind semnalte pe tronsonul Pantelimon-A2-Şoseaua de Centură a Capitalei, unde s-a aglomerat deja.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Centrului Infotrafic, la această oră nu sunt anunţate probleme majore, cu excepţia tronsonului Pantelimon – Autostrada Soareluia_Şoseaua de Centură a Capitalei, unde se circulă în condiţii de aglomeraţie.  
 
Pe autostrăzile A1Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti –Constanţa şi A4 Ovidiu – Agigea, pe DN39 (E87) Mangalia – Constanţa, DN5 (E85) Bucureşti – Giurgiu şi DN7 (E81) Râmnicu Vâlcea -Piteşti se circulă, de asemenea, normal.
 
"Pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, sfătuim conducătorii auto să manifeste prudenţă sporită în timpul deplasării, să nu consume băuturi alcoolice înainte de a urca la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic", avertizează poliţiştii.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările