Aglomeraţie şi tamponări în lanţ pe A2. Trei accidente cu zeci de maşini, ce îi sfătuiesc poliţiştii pe şoferi

Aglomeraţie şi tamponări în lanţ pe A2. Trei accidente cu zeci de maşini, ce îi sfătuiesc poliţiştii pe şoferi

Trafic intens şi cu probleme pe A 2 FOTO Facebook

Trafic intens pe Autostrada Soarelui Bucureşti-Constanţa, dar şi accidente în lanţ. Turiştii care circulă spre litoral sunt sfătuiţi de poliţişti să păstreze o distanţă de siguranţă în mers pentru a evita accidentele.

Ştiri pe aceeaşi temă


Poliţiştii de la Centrul Infotrafic au anunţat că sâmbătă dimineaţă traficul rutier este intens pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa. În jurul orei 6:30, la kilometrul 114, în zona Drajna, pe sensul de mers către Constanţa, s-a produs o tamponare în care au fost implicate şapte autoturisme. De asemenea, în jurul orei 7.30, la kilometrul 109+900 de metri, s-a produs o altă tamponare în care au fost implicate nouă autoturisme.

Un alt accident în care au fost implicate cinci autoturisme s-a produs la kilometrul 106, tot pe sensul de mers către Constanţa. Circulaţia de pe banda a doua a fost deviată pe benzile unu şi de urgenţă. Traficul se va întrerupe pentru scurt timp, în momentul în care autovehiculele avariate vor fi scoase pe banda de urgenţă.

Conduceţi cu luminile de avarie!

Cauza probabilă a acestor accidente, spun poliţiştii, a fost nepăstrarea unei distanţe de siguranţă în mers. “Îi sfătuim pe conducătorii auto care încheie coloanele formate să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp. Pentru că spre Constanţa se circulă având lumina soarelui în faţă, trebuie mărită distanţa în mers.

Nu opriţi nejustificat pe banda de urgenţă! În cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!”, avertizează poliţiştii.
 

Vă recomandăm şi:

Tragedie pe Autostrada Soarelui. Un om a murit, iar alţi trei sunt răniţi grav după ce un autocar a lovit violent un TIR

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 45: un bărbat a murit pe loc, într-un carambol cu trei maşini

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările