Aglomeraţie la frontieră. Câte persoane au intrat în ţară de Sfânta Maria

Aglomeraţie la frontieră. Câte persoane au intrat în ţară de Sfânta Maria

Aglomeraţie la intrarea în ţară FOTO Adevărul

Aproximativ 97.600 persoane, cetăţeni români şi străini, dintre care 50.000 pe sensul de intrare în România au tranzit frontiera sâmbătă, 15 august. Poliţia de Frontieră a anunţat că se lucrează la capacitate maximă, în prezent traficul desfăşurându-se în condiţii optime, fără aglomeraţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Frontiera cu Ungaria, prin cele 11 puncte de trecere, a fost tranzitată de aproximativ 35.600 de persoane şi 15.400 de mijloace de transport (3.200 automarfare), din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 17.300 de persoane cu 8.200 mijloace de transport.
 
Poliţiştii recomandă participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor deschise traficului internaţional, astfel încât să se evite apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea.
 
Informaţii privind situaţia punctelor de frontieră deschise traficului internaţional se regăsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/ .
 
În ceea ce priveşte activităţile specifice, în  zonele de competenţă - punctele de trecere şi  “frontiera verde” - poliţiştii de frontieră au constatat 38 fapte ilegale (14 infracţiuni şi 24 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini. Ieri au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 493.400 lei.
 
Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 12.000 lei. În ultimele 24 de ore nu s-a permis intrarea în ţară a 35 de cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea a 7 cetăţeni români din diferite motive legale.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările