Aglomeraţie pe A2, pe sensul spre litoral. Pe unele tronsoane de drum se circulă în coloană

Aglomeraţie pe A2, pe sensul spre litoral. Pe unele tronsoane de drum se circulă în coloană

Aglomeraţie spre litoral FOTO News.ro

Deşi minivacanţa de Sfanta Maria s-a încheiat, drumul spre litoral continuă să fie aglomerat. Poliţiştii de la Centrul Infotrafic anunţă că pe anumite tronsoane de pe Autostrada Soarelui se circulă în coloană, psre Constanţa.

 
Centrul Infotrafic  din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral valorile de trafic sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.
 
Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.
 
De asemenea, îi sfătuim pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe ţoferii care se apropie din spate sa reducă din timp viteza, avertizează poliţiştii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: