Aglomeraţie pe A2, pe sensul spre Capitală. Ce rute ocolitoare se recomandă

Aglomeraţie pe A2, pe sensul spre Capitală. Ce rute ocolitoare se recomandă

Trafic intens pe Autostrada Soarelui FOTO Arhivă DIGI24

Trafic intens pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers înspre Capitală. Centrul Infotrafic a anunţat că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, valorile de trafic sunt ridicate, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru evitarea aglomerării, poliţiştii recomandă următoarele rute alternative:
 
- DN 2A Constanţa – Hârşova – Slobozi - Urziceni – DN 2 – Bucureşti;
 
- A2 – Feteşti sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – Bucureşti.
 
Reamintim că, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 şi 27-33, se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile. 

De asemenea, a fost închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa – Bucureşti.
 
Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiţi să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza. 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările