Afacere cu legături în două judeţe. Cinci descinderi în Călăraşi şi Giurgiu la suspecţi de evaziune cu tutun

Afacere cu legături în două judeţe. Cinci descinderi în Călăraşi şi Giurgiu la suspecţi de evaziune cu tutun

Poliţia a descins la mai multe adrese din 2 judeţe Foto:Adevărul

Poliţiştii din Olteniţa au descins, joi dimineaţă, în judeţele Călăraşi şi Giurgiu, la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală cu ţigarete.

Ştiri pe aceeaşi temă


Oamenii legii din Biroul de Investigare a Criminalităţii Economice Olteniţa efectuează 5 percheziţii domiciliare, în comuna Luica, judeţul Călăraşi, şi în comuna Stoeneşti, judeţul Giurgiu. La descinderi participă şi poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Olteniţa şi Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani, fiind sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi.

Dosar instrumentat la Olteniţa

Percheziţiile vizează persoane bănuite de deţinerea de ţigarete, în afara antrepozitului fiscal, iar acţiunile au loc în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa.  „Percheziţiile au ca scop depistarea produselor de tutun deţinute ilegal şi stabilirea prejudiciului cauzat. Activităţile beneficiază de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”, a anunţat iPJ Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

Reţeaua care aduna tutun de la groapa de gunoi Chiajna şi-l transforma în ţigări, anihilată. Capii grupării de evazionişti au fost reţinuţi

Evaziune fiscală. Patru suspecţi, reţinuţi de poliţişti pentru afaceri cu tutun

UPDATE Percheziţii la suspecţi de furt şi evaziune. Peste 400 kilograme de tutun, bani şi două dispozitive de fabricat ţigări, confiscate

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările