ADR Sud Muntenia caută specialişti. Când se organizează concursul

ADR Sud Muntenia caută specialişti. Când se organizează concursul

ADR Sud Muntenia angajează specialişti FOTO Adevărul

Agenţia pentru Dezvoltare Sud-Muntenia organizează concurs în luna august pentru ocuparea unui post de consilier şi a unuia de expert în cadrul Biroului de Verificare plăţi POR, la sediul din Călăraşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru postul de expert, contractul individual de muncă va fi cu timp parţial (4 ore), de durată determinată de 12 luni din momentul angajării. Pentru postul de consilier, contractul individual de muncă va fi de durată determinată de 12 luni din momentul angajării. Fiecare concurs va avea probă scrisă şi interviu.
 
Conform ADR Sud Muntenia, dosarele de înscriere se pot transmite online la adresa de e-mail resurseumane@adrmuntenia.ro, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, până la data de 18 august 2020, ora 12.00 (pentru postul de consilier), respectiv 21 august 2020, ora 14.00 (pentru postul de expert).
 
Concursul se va desfăşura cu respectarea legislaţiei în materie de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19( distanţare socială şi obligativitatea purtării măştii).
 
Informaţii suplimentare se pot obţine la tel. 0242/331769 (persoană de contact: Vişan Mariana-director adjunct OI POR/e-mail: da.oi@adrmuntenia.ro şi Mâţu Ioana – Şef birou resurse umane/e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro).
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările