Acţiune preventivă. Olteniţenii, învăţaţi cum să se ferească de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
calarasi prevenire

Pentru a-i învăţa pe cetăţeni să-şi protejeze bunurile de hoţi, poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au desfăşurat o acţiune preventivă la Olteniţa.


Activitatea s-a înscris în cadrul demersului de conştientizare şi implicare a cetăţenilor pentru a se autoproteja în faţa pericolului infracţional în general, dar şi pentru a-şi proteja bunurile personale în special, poliţiştii întâlnindu-se cu reprezentanţi şi membrii ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Olteniţa. Politiştii le-au expus aspecte legate de protecţia locuinţelor şi imobilelor, precizându-le că în multe cazuri infracţiunile de furt din locuintă au drept cauză  neglijenţa proprietarilor.

Oamenii aflaţi în Piaţa Centrală din municipiul Olteniţa au primit din partea poliţiştilor pliante cu sfaturi preventive.  Poliţiştii au încercat astfel să-i pregătească pe oameni împotrivia răufăcătorilor, dar şi să-i descurajeze pe cei predispuşi la comiterea de infracţiuni.
 

Vă recomandăm şi:

Prevenire. Sătenii din comuna Roseţi, învăţăţi cum să se ferească de hoţi

Prevenire. Bâtrânii din comuna Ulmu, învătaţi la biserică să se ferească de escroci

Suspect de furt, capturat cu focuri de armă. Pentru prinderea bărbatului au fost mobilizaţi poliţişti din două judeţe

Descinderi la cei mai periculoşi hoţi din judeţul Călăraşi, la Sohatu. 29 de percheziţii la suspecţi de jafuri şi tâlhării

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite