Actele de identitate se eliberează în doar 5 zile pe malul Borcei

Actele de identitate se eliberează în doar 5 zile pe malul Borcei

Actele de identitate se eliberează în 5 zile la Călăraşi FOTO Facebook/PMC

Cinci zile durează la Călăraşi eliberarea unui act de identitate, termen mult mai scurt decât cel prevăzut de lege. Cetăţenii sunt sfătuiţi de autorităţi să manifeste înţelegere în acest sens.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Termenul de eliberare al actelor de identitate este de 30 de zile conform prevederilor OUG 97 / 2005 privind evidenţa, domiciliul şi reşedinţa cetăţenilor români.

Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP) Călăraşi a depus eforturi reuşind să elibereze actele de identitate solicitate într-un termen de doar 5 zile. Este rodul colaborării dintre SPCLEP Călăraşi şi Baza Judeţeană de Administrare a Bazelor de Date ale Evidenţei Persoanelor. Actele de identitate care au expirta în perioada stării de urgenţă/alertă îşi menţin valabilitatea 90 de zile de la ieşirea din starea respectivă.

Vă rugăm să aveţi înţelegere, actele de identitate se eliberează în continuare conform prevederilor legale în vigoare", au anunţat reprezentanţii Primăriei Călăraşi.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările