Accident în lanţ pe Autostrada Soarelui. Patru maşini, implicate în coliziune, la kilometrul 103

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trafic îngreunat pe A2 din cauza unui accident A2-Autostrda Soarelui/Andrei Simion
Trafic îngreunat pe A2 din cauza unui accident A2-Autostrda Soarelui/Andrei Simion

Un grav accident în lanţ a avut loc luni dimineaţă pe Autostrada Soarelui. Patru autovehicule au fost implicate în tamponare, iar o persoană a fost rănită grav.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada Soarelui este aglomeraţie pe tronsonul Drajna Feteşti, pe sensul de mers către litoral.

În zona kilometrului 103+500, pe sensul către litoral, a avut loc o tamponare în care au fost implicate patru  autoturisme. Autovehiculele au fost scoase pe banda de urgenţă. Conform primelor informaţii, patru maşini au fost distruse şi 10 persoane au fost implicate în incident. Autovehiculele implicate în coliziune au fost scoase pe banda de urgenţă. Traficul pe tronsonul Drajna Feteşti, pe sensul de mers către litoral, este restricţionat.

Având în vedere faptul că şi în această dimineaţă traficul rutier pe Autostrada Soarelui  este foarte intens către litoral, Centrul InfotraficC din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto să respecte următoarele reguli, pentru a preveni producearea accidentelor rutiere:

-să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă;

-să respecte limitele legale de viteză;

-să folosească luminile de întâlnire;

-să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie;

-să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc; -să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii;

 -să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate;

 -în cazul în care observă, la plecare, că numărul de autovehicule aflate în trafic este foarte mare, să aştepte până ce intensitatea circulaţiei mai scade.

Vă mai recomandăm şi:

Doar un sfert dintre români pot sta fără griji în valul 4 al pandemiei. Tulpina Delta e la fel de contagioasă la varicela

Ghidul asiguratului pe înţelesul tuturor: Care sunt şi cum pot fi accesate serviciile medicale

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite