Accident cu 8 persoane implicate, dintre care una decedată, între localităţile Ceacu şi Floroaica

Accident cu 8 persoane implicate, dintre care una decedată, între localităţile Ceacu şi Floroaica

Salvatorii au intervenit imediat la locul tragediei FOTO ISU Călăraşi

Accident rutier grav pe DJ 306, între localităţile Ceacu si Floroaica, marţi seară. Conform ISU Călăraşi, opt persoane au fost implicate, dintre care patru au fost rănite, una fiind decedată în urma unui stop cardio-respirator.

 
Pompierii militari din cadrul Detasamentului Călăraşi au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de prim ajutor SMURD şi o autospecială ATPVM, pentru a acorda îngrijiri şi pentru a transporta victimele către unităţi spitaliceşti . La faţa locului s-au deplasat si două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Călăraşi dintre care un echipaj cu medic 
 
Pe 11 iunie, la ora 18.10, echipajele de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Călăraşi au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe DJ 306 – între localităţile Ceacu şi Floroaica, pentru acordarea primului ajutor mai multor persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma unui accident rutier grav.
 
În urma accidentului au rezultat 4 victime din cele opt implicate, trei suferind diferite politraumatisme la nivelul membrelor, a patra persoană, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 ani a fost găsit în stop cardio-respirator, iar în urma efectuărilor manevrelor specifice de resuscitare aceasta a fost declarată decedată . Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: