Absolvenţii promoţiei 2015, aşteptaţi la angajare. Bursa locurilor de muncă se deschide pe 25 septembrie

Absolvenţii promoţiei 2015, aşteptaţi la angajare. Bursa locurilor de muncă se deschide pe 25 septembrie

Tinerii fără loc de muncă, aşteptaţi la Bursă Foto:Arhivă Adevărul

Absolvenţii promoţiei 2015 sunt aşteptaţi pe 25 septembrie la Bursa locurilor de muncă pentru a-şi găsi o slujbă. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) din Călăraşi organizează, în data de   25 septembrie 2015,  bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2015.

Ştiri pe aceeaşi temă


La Călăraşi, acţiunea se va desfăşura începând cu ora 9.00, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor, str. Sloboziei nr.4 Bis. În acelaşi interval de timp, bursa locurilor de muncă  va avea loc şi la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Olteniţa, str. Argeşului nr.111.

Deşi este o acţiune destinată proaspeţilor absolvenţi, orice persoană care se află în căutarea unui loc de muncă este binevenită, Agenţia dispunând de oferte de locuri de muncă şi pentru persoanele cu experienţă.

Facilităţi fiscale pentru firme

“La bursa locurilor de muncă sunt aşteptaţi cei aproximativ 750 de absolvenţi, promoţia 2015, aflaţi în evidenţa instituţiei noastre, precum şi agenţii economici care doresc să ofere o şansă pe piaţa muncii acestor tineri. De asemenea, venim în sprijinul angajatorilor cu facilităţile fiscale oferite din bugetul asigurărilor pentru şomaj, pentru încadrarea în muncă a absolvenţilor unei forme de învăţământ, a tinerilor postinstituţionalizaţi sau a ucenicilor.” a precizat  Nicolae Chirana, director executiv al AJOFM Călăraşi.

Agenţii economici care doresc să participe la bursa locurilor de muncă în vederea recrutării de personal sunt rugaţi să contacteze AJOFM la telefon : 0242.315.798, 0242.318.376 sau e-mail : ajofm@cl.anofm.ro.
 

Vă recomandăm şi:

Proaspeţii absolvenţi îngroaşă rândurile celor fără loc de muncă. 7,31%, rata şomajului în luna iulie la Călăraşi

Bursa locurilor de muncă pentru proaspeţii absolvenţi, organizată pe 25 septembrie

Prime pentru proaspeţii absolvenţi. Câţi bani le dă statul tinerilor care îşi găsesc un loc de muncă

Absolvenţi cu „diplomă” de şomer. Ce să faci ca să primeşti 250 de lei timp de şase luni

"Investeşte în oameni!". O mie de şomeri din mediul rural, incluşi într-un proiect în valoare de 14 milioane de lei

Peste o sută de şomeri şi-au găsit o slujbă la Bursa locurilor de muncă. Angajatorii "au bătut" palma cu paznicii şi şoferii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările