Şoferii vitezomani şi băuţi la volan, traşi pe dreapta de poliţişti. Peste 800 de sancţiuni, aplicate în 6 zile

Şoferii vitezomani şi băuţi la volan, traşi pe dreapta de poliţişti. Peste 800 de sancţiuni, aplicate în 6 zile

Şoferii, traşi pe dreapta de poliţişti Foto:IPJ Călăraşi

Record de sancţiuni la Călăraşi. În ultima săptămână, poliţiştii au constatat 19 infracţiuni şi au aplicat peste 800 de amenzi, în valoare de 196.390 lei, în cadrul acţiunii Blocada, pentru prevenirea faptelor  antisociale şi asigurarea unui trafic rutier sigur.


În ultima săptămână, poliţiştii din Călăraşi au constatat 19 infracţiuni, au aplicat peste 800 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 38 de permise de conducere, în cadrul acţiunii „Blocada”, desfăşurată pentru prevenirea faptelor  antisociale şi creşterea siguranţei traficului rutier, în special pe drumurile dinspre şi către punctele de trecere a frontierei.
    
Oamenii legii au aplicat 805 sancţiuni contravenţionale, cu o valoare a amenzilor de 196.390 lei. Dintre acestea, 661 au fost pentru abateri la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 2 sancţiuni au fost aplicate la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, 110 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, fiind aplicate şi 32 de sancţiuni prevăzute de alte acte normative.

9 şoferi, prinşi băuţi la volan

Poliţiştii rutieri au reţinut 38 de permise de conducere, dintre care 9 pentru conducere sub influenţa alcoolului, 3 pentru depăşirea limitelor legale de viteză şi 26 pentru alte fapte. De asemenea, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Pe 25 august, poliţiştii au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea accidentelor de circulaţie soldate cu victime omeneşti şi pagube materiale, ce au loc la trecerile la nivel cu calea ferată, din cauza nerespectării regulilor rutiere. În judeţul Călăraşi au fost aplicate 86 de sancţiuni, 15 permise de conducere au fost reţinute şi 4 certificate de înmatriculare au fost retrase.
 

Vă recomandăm şi:

Băut şi fără permis, un tânăr din Olteniţa a fugit de poliţişti. Maşina pe care o conducea s-a oprit într-un cap de pod

Motociclistul care a izbit în plin o maşină a Poliţiei, înmormântat la Mănăstirea. Băiatul, fără permis, gonea pe DN31

Accident pe DN31. Motociclist fără permis, rănit după ce a izbit intenţionat o maşină de Poliţie

Accident de motocicletă pe şoseaua Chiciului. Cum a ucis pe loc doi tineri teribilişti viteza excesivă

Cu permisul suspendat din 2014, s-a urcat la volan şi a provocat un accident

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: