Şedinţa tehnică la Primărie legată de începerea lucrărilor pentru amenajarea Bd. Nicolae Titulescu

Şedinţa tehnică la Primărie legată de începerea lucrărilor pentru amenajarea Bd. Nicolae Titulescu

Şedinţa a avut loc la Primărie FOTO Facebook/PMC

Şedinţă tehnică legată de începerea lucrărilor din proiectul “Amenajare peisagistică a Bd. Nicolae Titulescu”. Au participat reprezentanţi ai Primăriei, ai proiectantului, constructorului, dirigintelui de şantier şi ai furnizorilor de utilităţi şi de telecomunicaţii.

 
 
Ordinul de începere a lucrărilor se preconizează a fi emis în jurul datei de 15 martie. "Apelăm la înţelegerea locuitorilor din zonă şi ne cerem scuze pentru inconvenientele ce vor fi create, însă asemenea lucrări de infrastructură sunt menite să aducă un plus de confort, atât pentru locuitorii zonei, dar şi călărăşenilor care tranzitează această arteră de circulaţie. Valoarea de contract este de 6.230.128,19 lei fără TVA, iar termenul de execuţie este de 24 de luni.
 
Lucrările constau în modernizarea şi amenajarea Bulevardului Nicolae Titulescu, între străzile Cornişei şi Locomotivei (pe o lungime de 826,50 m. l.), însemnând carosabil, parcări, trotuare, zone verzi, intersecţiile cu străzile laterale, scurgerea apelor, relocarea instalaţiei de iluminat, montare de mobilier stradal", au anunţat reprezentenţii Primăriei pe pagina de socializare a instituţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: