Şedinţă extraordinară de Consiliu Local la Călăraşi. Rectificarea bugetului, pe ordinea de zi

Şedinţă extraordinară de Consiliu Local la Călăraşi. Rectificarea bugetului, pe ordinea de zi

Şedinţa are loc la Primărie FOTO Adevărul

Consiliul Local al municipiului Călăraşi este convocat în şedinţa extraordinară, joi, 12 iulie, la ora 16.30, având pe ordina de zi un singur proiect de hotărâre.

 
Este vorba despre hotărârea privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Călăraşi pe anul 2018. „În urma solicitărilor şcolii Gimnaziale Carol I cu privire la insuficienţa fondurilor alocate pentru plata drepturilor copiilor cu CES , aferente lunilor mai-iunie 2018 şi a HCL nr.131/02.07.2018 a Consiliului Judeţean Călăraşi prin care ni se repartizează suma, suntem nevoiţi să convocăm de urgenţă această şedinţă în vederea suplimentării bugetului instituţiei de învăţământ preuniversitar de stat –şcoala gimnazială Carol I şi a achitării drepturilor de hrană, rechizite, îmbracăminte etc. a elevilor cu CES. Totodată, în vederea achitării serviciilor de salubrizare, atât către S.C. Urban căt şi catre S.C. Rebu, suntem nevoiţi să suplimentăm fondurile alocate acestor servicii”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: