Şedinţă extraordinară de Consiliu Local. Ce proiecte vor fi supuse dezbaterii

Şedinţă extraordinară de Consiliu Local. Ce proiecte vor fi supuse dezbaterii

Şedinţa are loc la Primărie FOTO Adevărul

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară, marţi, 10 septembrie, ora 16.30, având pe ordina de zi 4 proiecte de hotărâre, printre care şi rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli.

 
Iată ordinea de zi:
 
1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Călăraşi pe anul 2019.
 
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului cu titlul: „Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Călăraşi prin crearea unui spaţiu urban pietonal multifuncţional în zona centrală a municipiului”.
 
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului cu titlul „Îmbunătăţirea transportului public de călători în municipiul Călăraşi şi creşterea performanţelor acestuia prin crearea unui sistem inteligent de management al traficului şi monitorizare video, bazat pe instrumente inovative şi eficiente”.
 
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului cu titlul: ,,Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Călăraşi prin modernizarea infrastructurii căilor de rulare a transportului public local”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: