Şcoala de bani pe roţi a ajuns pe malul Borcei. Copiii, învăţaţi cum să cheltuie responsabil

Şcoala de bani pe roţi a ajuns pe malul Borcei. Copiii, învăţaţi cum să cheltuie responsabil

Caravana a ajuns şi la Călăraşi FOTO BCR

Şcoala de Bani pe Roţi – FLIP ajunge şi la Călăraşi unde va staţiona până pe data de 2 octombrie în zona Cinema Orizont. Acesta este un proiect dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani şi are ca scop dezvoltarea nivelului de educaţie financiară.

 
Cei mici participă la ateliere interactive organizate într-un camion special amenajat şi pot învăţa reguli de bază pentru o mai bună gestionare a banilor; Banca Comercială Română îşi continuă angajamentul de a oferi românilor de toate vârstele ocazia să înveţe regulile de bază ale unui comportament financiar responsabil. Astfel, FLIP ajunge pe 12 septembrie în Călăraşi unde va staţiona până pe 2 octombrie şi îi invită pe toţi copiii cu vârsta între 7 şi 14 ani interesaţi de educaţie financiară să ia parte la atelierele gratuite şi să înveţe cum îşi pot gestiona inteligent bugetul personal. Participanţii la ateliere vor avea ocazia de a deprinde secretele unui comportament financiar responsabil prin jocuri şi activităţi interactive, special create de către specialiştii de la Universitatea din Viena.
 
Programul complet al caravanei poate fi consultat mai jos, dar şi pe site-ul scoaladebani.ro/peroti/program.
 
Călăraşi – 12 septembrie - 2 octombrie
Giurgiu – 4 - 21 octombrie
Alexandria – 23 octombrie - 13 noiembrie
Ploieşti – 15 noiembrie - 10 decembrie
 
Atelierele de educaţie financiară prin joacă se desfăşoară zilnic, în intervalul orar 08.15 – 19.30, iar înscrierile sunt gratuite. Şcolile din Călăraşi dar şi din localităţile învecinate se pot înscrie pe pagina https://www.scoaladebani.ro/peroti/
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: