Şase hectare de vegetaţie uscată şi stuf, incendiate la Săruleşti

Şase hectare de vegetaţie uscată şi stuf, incendiate la Săruleşti

Incendiul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 6 hectare FOTO ISU Călăraşi

Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au acţionat cu două autospeciale mai bine de 3 ore pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins o suprafaţă de 6 hectare de vegetaţie uscată şi stuf la Săruleşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului se pare că incendiul ar fi fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea vegetaţiei uscate
 
Sâmbătă după-amiază, două echipaje specializate de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii Săruleşti, pe DJ 201B, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, stuf pe un teren viran, proprietate aparţinând domeniului public al localităţii. La sosirea echipajelor de stingere, incendiul de vegetaţie uscată şi stuf se manifesta cu flacără şi cu fum dens pe o suprafaţă de aproximativ 6 hectare, existând risc de extindere a arderii din cauza vântului.
 
Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ trei ore şi 25 de minute. În urma incendiului nu s-au înregistrat pagube materiale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: