Şase cursuri de formare profesională, organizate de AJOFM în luna iulie

Şase cursuri de formare profesională, organizate de AJOFM în luna iulie

Cursurile sunt organizate de AJOFM Călăraşi FOTO Adevărul

Şomerii care doresc să se reprofileze pot participa la cele 6 cursuri de formare profesională organizate în luna iulie de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM).

Ştiri pe aceeaşi temă

 
AJOFM Călăraşi demarează şase programe de formare profesională adresate persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi), în colaborare cu Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor.
 
Participanţii la aceste programe vor fi pregătiţi în meseriile: expert achiziţii publice, inspector resurse umane, lucrător în comerţ, sudor electric, ajutor mecanic auto, agent de securitate. Aceştia vor beneficia de mai multe facilităţi: rechizite şi materiale de instruire, manuale, echipament de protecţie pe timpul instruirii practice (dacă este cazul) abonament gratuit pe mijloacele de transport pentru traseul de la domiciliu la unitatea de pregătire, consultaţii medicale, analize medicale şi teste necesare frecventării cursului.
 
Persoanele participante la programele de formare profesională pot finaliza în mod gratuit cursul început, chiar dacă aceştia se încadrează în muncă în perioada desfăşurării acestuia. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0242/318.376, interior 105 – Compartiment Formare Profesională.
citeste totul despre: