Intervenţie. Cal salvat dintr-o fântână de pompieri, în satul Dâlga

Intervenţie. Cal salvat dintr-o fântână de pompieri, în satul Dâlga

Salvatorii au scos rapid animalul din fântână FOTO Adevărul

Un cal căzut într-o fântână a fost salvat fără să fi suferit vreo rană, după ce oamenii din localitatea s-au mobilizat şi au ajutat la intervenţia pompierilor pentru a salva animalul.

Ştiri pe aceeaşi temăUn echipaj de intervenţie din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară a fost alertat să  acţioneze pentru salvarea cabalinei care a fost scoasă vie şi nevătămătă din puţul adânc de peste doi metri. La sfârşitul săptămânii trecute, pompierii militari împreună cu reprezentanţi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Dor Mărunt au intervenit rapid pentru extragerea animalului din respectiva fântână folosind două role de furtun de tip C.

În scurt timp, salvatorii au reuşit să prindă şi să extragă în siguranţă calul. Intervenţia pompierilor militari şi a reprezentanţilor S.V.S.U. Dor Mărunt a durat aproximativ 10 minute, calul fiind redat proprietarului fără a suferi vreo rană.
 

Vă recomandăm şi:

VIDEO Căţeluşă zidită împreună cu puii ei în subsolul unui bloc. Bietele animale au fost salvate de un tânăr cu suflet mare

Animalele şi păsările sălbatice aflate în pericol au un "112" al lor. Zeci de voluntari, şcoliţi pentru a salva speciile protejate

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările