FOTO Începe Sărbătoarea Dunării, a doua ediţie. Spectacol pe apă cu canotca şi ciorbă de peşte la discreţie

FOTO Începe Sărbătoarea Dunării, a doua ediţie. Spectacol pe apă cu canotca şi ciorbă de peşte la discreţie

Sărbătoarea Dunării, a doua ediţie Foto:I.S.

Nici nu s-a încheiat bine distracţia dedicată Zilei Marinei că începe altă petrecere. Sărbătoarea Dunării are loc duminică, 17 august, pe faleza oraşului, călărăşenii fiind aşteptaţi la un spectacol reuşit pe braţul Borcea. La final îşi vor încărca bateriile savurând o delicioasă ciorbă de peşte.

Ştiri pe aceeaşi temă


Toţi cei care iubesc apa şi mişcarea în aer liber sunt invitaţi să participe la a doua ediţie a  competiţiei de vâslit în canotci de 10+1, parte a campaniei Descoperă Rowmania, duminică, 17 august, începând cu ora 9.30 în Parcul Central – zona Debarcader. "Vă invităm să vă alăturaţi campaniei noastre -indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă- şi să formaţi echipajul de 11 campioni la vâslit cu care să luaţi startul în competiţia Descoperă Rowmania – concurs de vâslit viteză,  în canotci de 10+1 locuri”, a anunţat Ivan Patzaichin, preşedinte Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23.

Buget suplimentat

Primăria Călăraşi, alături de Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) organizează Sărbătoarea Dunării. La sfârşitul săptămânii trecute, consilierii locali au aprobat proiectul de hotărâre ce viza alocarea sumei de 65.000 de lei pentru organizarea acestui moment.

Printre obiectivele evenimentului se numără stimularea comunităţii locale de a dezvolta iniţiative şi de a promova activităţi ecologice şi sportive, în vederea atragerii investiţiilor în zona municipiului, motivată în plus de situarea oraşului pe malul fluviului Dunărea. La această manifestare, Primăria va pune la bătaie 500 de porţii de ciorbă de peşte. Cei mai talentaţi bucătari îşi pot dovedi măiestria într-ale gătitului la concursul culinar ce va fi organizat cu această ocazie, la fel ca şi în 2013.

Vă recomandăm şi:

Buget suplimentat pentru Ziua Marinei şi Sărbătoarea Dunării: 135.000 de lei, două zile de petrecere

45.000 de lei, buget de criză pentru Ziua Marinei de pe malul Borcei

Ziua Marinei la Galaţi, cu folclor autentic din Israel, Serbia şi Letonia, paradă militară şi ceremonial religios

Ziua Marinei 2014. Programul detaliat al festivităţilor organizate de Forţele Navale Române în perioada 8-15 august

Politicienii locali, în aceeaşi barcă Foto:Facebook

Imagini din aceeasi galerie
  • Politicienii locali, în aceeaşi barcă Foto:Facebook
  • În canotcă Foto:Facebook
  • O sesiune de autografe Foto:Facebook
  • S-a dat startul Foto:Facebook
  • Expoziţie în Parcul central Foto:Facebook
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările