Începe CineLatino, festivalul care aduce filme de Oscar pe malul Borcei

Începe CineLatino, festivalul care aduce filme de Oscar pe malul Borcei

CineLatino începe pe 1 iulie FOTO Tenaris Silcotub

Festivalul Tenaris CineLatino revine la Călăraşi pentru al cincilea an consecutiv şi propune între  1 şi 3  iulie seri de neuitat cu proiecţii gratuite.

Ştiri pe aceeaşi temă


Cinefilii sunt invitaţi şi în acest an la un eveniment de marcă, organizat de Tenaris Silcotub. Compania aduce din nou iubitorilor de film din Călăraşi, Zalău şi Câmpina poveşti trăsnite, umor negru, drame pline de emoţie, comedie şi multă bună dispoziţie. În perioada 1-3 iulie, la Călăraşi se va desfăşura cea de-a V-a ediţie a Festivalului de Film ,,CineLatino”, care aduce în prim-plan cele mai bune filme româneşti şi latino-americane ale ultimului an. Filmele pot fi urmărite în sala de spectacole “Barbu Ştirbei” a Consiliului Judeţean.

“Din 1 iulie, caravana Cinelatino porneşte la drum. Nu vă faceţi program în serile în care poposim în oraşul vostru, v-am pregătit o selecţie delicioasă de filme româneşti şi sud-americane. Călăraşi, Zalău sau Câmpina - peste tot unde am ajuns, ne-aţi înconjurat în fiecare an cu entuziasm şi poftă de filme bune!”, au transmis organizatorii.
 

Vă recomandăm şi:

Adevărul continuă colecţia Filme de aur din cinematografia rusă: din 7 septembrie, în fiecare luni, cele 4 DVD-uri, numai cu ziarul Adevărul

Cele mai bune filme cu Mircea Albulescu VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările