Încă o persoană a fost vindecată de noul coronavirus şi externată din spital

Încă o persoană a fost vindecată de noul coronavirus şi externată din spital

La Călăraşi au fost confirmate 47 de cazuri de infecţie cu COVID-19 FOTO Adevărul

În ultimele 24 de ore, 24 de persoane au ieşit din carantină, iar 14 persoane au terminat perioada de izolare de 14 zile, neavând probleme de sănătate. Faţă de ziua de ieri, numărul celor vindecaţi a crescut de la 31 la 32, în timp ce numărul contaminaţilor a rămas acelaşi, 47.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Conform Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, la nivelul judeţului Călăraşi, în data de 22 aprilie, ora 14.00, sunt 154 de persoane în carantină instituţionalizată şi153 de persoane izolate la domiciliu, aflate sub monitorizare;
 
Forţele de ordine au efectuat în continuare controale şi verificări, în contextul impus de starea de urgenţă şi de ordonanţele militare în vigoare, precum şi asigurarea pazei locaţiilor de carantinare. Până la această dată, prin structurile abilitate ale MAI, au fost întocmite 3 dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.
 
Totodată, structurile de ordine publică au aplicat 413 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantină. În ultimele 24 de ore, poliţiştii şi jandarmii au aplicat 39 de sancţiuni în valoare de aproximativ 87.000 lei persoanelor care nu au respectat măsurile/restricţiile stabilite de Ordonanţa Militară nr. 3 din 24.03.2020, referitoare la condiţiile în care se poate realiza circulaţia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările