Încă 2 fluxuri de vaccinare se deschid în judeţul Călăraşi. Se caută medici

Încă 2 fluxuri de vaccinare se deschid în judeţul Călăraşi. Se caută medici

Se căută personal medical în judeţul Călăraşi FOTO Primăria Olteniţa

de mâine, 13 aprilie, în judeţul Călăraşi se mai deschid încă două fluxuri de vaccinare. Medicul Camelia Truică, epidemiolog în cadrul DSP Călăraşi, face apel la colegii săi să patricipe la acţiunea de imunizare din partea de est a judetului.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Din 13 aprilie, în judeţul Călăraşi , vom avea în plus faţă de fluxurile existente , 2 fluxuri in centrul de vaccinare din fosta cameră de gardă a spitalului Budeşti şi încă un flux ( pe lângă cele două existente), la centrul de vaccinare din sala de sport a Şcolii Mircea Eliade Olteniţa.

Ar fi extraordinar de bine pentru populaţia din partea de est a judeţului să reuşim şi deschiderea centrului de la Borcea, motiv pentru care rugăm medicii care doresc şi pot să participe la activitatea de vaccinare in aceasta parte a judeţului Călăraşi, indiferent de specialitate şi indiferent dacă profesează în judeţul Călăraşi sau in judeţul Ialomiţa să ne contacteze", a transmis dr.Camelia Truică pe pagina sa de socializare.

Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările