În judeţul Călăraşi, 41 de persoane din cele 51 confirmate cu COVID-19 s-au vindecat

În judeţul Călăraşi, 41 de persoane din cele 51 confirmate cu COVID-19 s-au vindecat

51 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus în judeţul Călăraşi FOTO Shutterstock

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenă Călăraşi a anunţat sâmbătă, 2 mai, că 51 de persoane au fost confirmate cu COVID-19, dintre care 41 au fost declarate vindecate,  iar alte2 persoane au decedat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă, 2 mai, la nivelul judeţului Călăraşi se află în carantină 188 de persoane, iar alte 115 sunt izolate la domiciliu. În ultimele 24 de ore, 2 persoane au ieşit din carantină, iar 17 persoane au terminat perioada de izolare de 14 zile, neavând probleme de sănătate.
 
Forţele de ordine au efectuat în continuare controale şi verificări, în contextul impus de starea de urgenţă şi de ordonanţele militare în vigoare, precum şi asigurarea pazei locaţiilor de carantinare. În ultimele 24 de ore, poliţiştii şi jandarmii au aplicat 55 de sancţiuni în valoare de 93.000 lei persoanelor care nu au respectat măsurile/restricţiile stabilite de Ordonanţa Militară nr. 3 din 24.03.2020, referitoare la condiţiile în care se poate realiza circulaţia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările