8 martie. Femeile, întâmpinate cu flori pe stradă de către poliţişti

8 martie. Femeile, întâmpinate cu flori pe stradă de către poliţişti

Femeile, întmpinate cu flori FOTO IPJ Călăraşi

De Ziua Internaţională a Femeii, poliţiştii din Lehliu-Gară au fost în teren şi le-au întâmpinat pe doamne şi domnişoare cu flori, felicitări şi sfaturi preventive.

Ştiri pe aceeaşi temă


Prevenirea victimizării femeilor este pentru poliţişti o prioritate, astfel că ziua de 8 martie îi găseşte pe oamenii legii alături de doamne şi domnişoare pentru a le transmite urări de „La mulţi ani”, dar şi recomandări care să le ajute să evite să fie puse în postura de victimă a infracţiunilor săvârşite cu violenţă sau a evenimentelor rutiere.

Poliţiştii din Lehliu-Gară le-au întâmpinat cu flori pe participantele la trafic, în calitate de pietoni sau conducători auto. Acestora le-au fost distribuite şi flyere cu mesajul proiectului lansat chiar astăzi de IPJ Călăraşi– „Bumerangul violenţei” – pentru prevenirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe în mediul urban şi rural.
 

Vă recomandăm şi:

Psiholog, despre violenţa împotriva femeilor: „În România, percepţia relaţiei bărbat-femeie a rămas aceeaşi ca acum 2.000 de ani”

Violenţa domestică, un flagel ce trebuie blamat, nu negat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: