78 de poliţişti au fost promovaţi. Ziua Naţională, sărbătorită cu avansări în grad

78 de poliţişti au fost promovaţi. Ziua Naţională, sărbătorită cu avansări în grad

Şedinţă festivă la IPJ Călăraşi Foto:Adevărul

Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 a fost sărbătorită în avans de oamenii legi. În cadrul unei şedinţe festive, 78 de poliţişti au fost avansaţi în grad, înainte de împlinirea stagiului minim. Ei sunt poliţiştii care s-au făcut remarcaţi şi care şi-au îndeplinit misiunile cu succes.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Astfel, prin ordin al viceprim-ministrului pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea şi dispoziţia şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, la nivelul inspectoratului au fost avansaţi în gradul profesional următor 29 ofiţeri de poliţie şi 49 agenţi de poliţie.  „În conformitate cu legislaţia specifică, poliţiştii pot fi avansaţi în gradul profesional următor cu ocazia zilei Armei din care fac parte, precum şi a Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie, iar pentru merite excepţionale în tot cursul anului”, a anunţat IPJ Călăraşi.      
 

Vă recomandăm şi:

Sărbătoare în linişte. Manifestările de 1 Decembrie, supravegheate de poliţişti

Două expoziţii excepţionale, vernisate la muzeu, în cinstea Zilei Naţionale

Festival de România la Alba Iulia, de 1 Decembrie 2014. Programul evenimentelor din Capitala Marii Uniri

 

De 1 decembrie, cel mai mare producător de mezeluri din România vrea în Cartea Recordurilor. Aldis pregăteşte un cârnat de 60 de kilometri şi 45 de tone

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările